Mobiflow nieuws & blogs

Welkom! Blijf op de hoogte met Mobiflow nieuws & blogs.
 • Op zomervakantie met Mobiflow

  De zomervakantie is al gestart, maar misschien heb je nog een vakantie in het vooruitzicht. Een weekendje aan zee of in de Ardennen? Een roadtrip door Europa om je batterijen op te laden? Met je Mobiflow-laadpas kan je terecht bij 95% van de openbare laadpalen in België en bij ca. 500.000 publieke laadpunten in heel Europa, incl. de bekende snellaadpunten van o.a. Ionity, Fastned en Allego, die vooral terug te vinden zijn langs de belangrijkste Europese snelwegen.

  Lees artikel
 • Verbetering van de EV-infrastructuur voor ACVBIE en Vayamundo

  Bij ACVBIE (Christelijke vakbond) en onze vakantiehuizen Vayamundo zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en voorop te blijven lopen in het steeds veranderende landschap van technologie en duurzaamheid. Sinds begin dit jaar zijn we een spannende reis begonnen met Mobiflow, en we kunnen niet gelukkiger zijn met de resultaten.

  Lees artikel
 • Mobiflow als gastspreker tijdens Project Zero en Cebeo Roadshows

  Mobiflow werd recentelijk uitgenodigd als gastspreker op de jaarlijkse Project Zero en Cebeo Roadshows.

  Lees artikel
 • Thuislaadpunt in België: verplichte registratie vanaf 2024

  We willen je graag informeren over de nieuwe verplichte registratie van thuislaadpunten vanaf 1 januari 2024.

  Lees artikel
 • Ad-hoc-betaalmogelijkheden

  Zoals beloofd brengen we je op de hoogte van de verbeteringen die we momenteel doorvoeren aan de laadinfrastructuur van onze klanten in het kader van AFIR.

  Lees artikel
 • New Mobiflow app

  We hebben het genoegen om in gesprek te gaan met twee gepassioneerde app-ontwikkelaars van Optimile die samen met hun team onze Mobiflow-mobiliteitsapp getransformeerd hebben tot een onmisbare metgezel voor moderne reizigers.

  Lees artikel