Onze laadpas bij de hand

MEER WETEN

Onze laadpas

Met de laadpas van Mobiflow op zak heb je toegang tot één van de grootste netwerken van laadpunten in Europa met meer dan 500.000 publieke laadpunten. In België kan je met de Mobiflow-laadpas bij maar liefst 95% van de meer dan 50.000 publieke laadpunten laden. Wacht niet langer en bestel jouw laadpas. Happy charging!

Mobiflow app

Onze app

Dankzij onze app krijg je een overzicht van alle beschikbare laadpunten, een overzicht van je laadsessies, heb je de mogelijkheid om dit overzicht als bestand te downloaden, kan je een overzicht van de transacties op jouw account downloaden, beheer je je krediet snel en eenvoudig, beheer je de gebruikers binnen je account enz. Download nu onze app!

Charging roaming

Roaming

Om een sterke EV business uit te bouwen, is het van cruciaal belang om verbonden te zijn met een brede waaier van partners. Mobiflow bouwt partnerships op met een toonaangevend Europees netwerk om dat mogelijk te maken. Een roamingnetwerk is echter nooit echt af. Nieuwe spelers en veranderende relaties zorgen ervoor dat ons roamingnetwerk voortdurend evolueert. Dankzij roaming heb je toegang tot één van de grootste netwerken van laadpunten in Europa met meer dan 500.000 publieke laadpunten.

Mobiflow laadpas

Algemene vragen

Kan ik laden in het buitenland met de Mobiflow-laadpas?

Ja, dankzij de Mobiflow-laadpas kan je gebruik maken van meer dan 450.000 laadpunten, verspreid over Europa. Tip: check eerst de info in onze app over het laadpunt.

Kan ik met mijn Mobiflow-laadpas laden aan snelladers?

Ja, je kan je Mobiflow-laadpas gebruiken voor zowel AC-laders als snelle DC-laders. In de Mobiflow-app vind je alle beschikbare laadpunten terug en kan je ook filteren op laadsnelheid om zo bijvoorbeeld enkel de snelladers in je buurt te tonen.

Kan ik meerdere laadpassen toevoegen aan dezelfde gebruiker?

Dat is mogelijk, maar hou er altijd rekening mee dat je je laadsessie moet starten en stoppen met dezelfde laadpas. Een extra laadpas kan je aanvragen door een mailtje te sturen naar info@mobiflow.be, maar hou rekening met een eenmalige bijkomende kost van € 10 incl. btw.

Lees alle FAQ over onze laadpas

Mobiflow app

Algemene vragen

Kan ik krediet toevoegen via de app?

Ja, ga naar het startscherm > Budget > Krediet toevoegen.

Kan ik mijn thuislaadsessies ook opvolgen in de app?

Ja, je kan je split billing thuislaadsessies opvolgen. Ga naar het startscherm > Aankopen > Geschiedenis > Individuele sessie.

Hoe meld ik mij aan?

Om je aan te melden, open je de app en klik je op Aanmelden. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Hoe kan ik filteren in de app, bijv. op laadsnelheid?

Ga naar het startscherm en klik op Locatie zoeken. Bovenaan het scherm zie je de verschillende filters: status, connectie, snelheid, operator, openbaar.

Hoe start en stop ik een laadsessie via de app?

Om een laadsessie te STARTEN:

  • Open de Mobiflow-app.
  • Klik op Locatie zoeken of Locaties in de buurt.
  • Kies een laadpunt op de kaart of uit de lijst en selecteer de gewenste aansluiting.
  • Als laden met de app mogelijk is: klik op Start laden om de sessie te starten. Klik een tweede keer op Start laden om te bevestigen.

Om een laadsessie te STOPPEN:

Ga naar Aankopen > Actief > Selecteer de actieve laadsessie en klik op Stoppen.

Hoe maak ik een Mobiflow-account aan in de app?

Je e-mailadres is voldoende om een account aan te maken in de app. Omdat jouw veiligheid onze prioriteit is, vragen we jou een wachtwoord in te stellen om de toegang tot je account te beveiligen.

Om een Mobiflow-account aan te maken in het platform, volg je deze instructies om je account in te stellen.

Hoe kan ik beschikbare laadpunten terugvinden in de Mobiflow-app?

Ga naar je startscherm en klik op Locatie zoeken of Locaties in de buurt. Alle laadpunten in de buurt verschijnen op de kaart, maar we raden aan om bovenaan op Status te klikken om te filteren op Beschikbare laadpunten en Toon alle laadpunten in gebruik. Klik vervolgens op Filter toepassen.

Ik start mijn laadsessie met mijn laadpas, mag ik mijn sessie stoppen met de app en vice versa?

Je start en stopt een laadsessie best altijd op dezelfde manier.

Moet ik altijd de Mobiflow-app installeren als ik mijn Mobiflow-laadpas wil gebruiken?

Je hoeft de Mobiflow-app niet te installeren, al is het wel de aangewezen bron van informatie om laadpunten terug te vinden, de prijs van een laadsessie vooraf te kennen en je gebruik op te volgen.

Is de Mobiflow-app gratis?

Ja, je kan de Mobiflow app gratis downloaden in de Google Play of Apple Store.

Lees alle FAQ over onze app