Mobiflow nieuws & blogs

Welkom! Blijf op de hoogte met Mobiflow nieuws & blogs.
  • New Mobiflow app

    We hebben het genoegen om in gesprek te gaan met twee gepassioneerde app-ontwikkelaars van Optimile die samen met hun team onze Mobiflow-mobiliteitsapp getransformeerd hebben tot een onmisbare metgezel voor moderne reizigers.

    Lees artikel
  • AFIR

    De Alternative Fuels Infrastructure Regulation (AFIR) werd op 14 juli 2021 gepresenteerd door de Europese Commissie en heeft als doel de EU in staat te stellen haar netto broeikasgasemissies te verminderen en klimaatneutraliteit te bereiken in 2050.

    Lees artikel
  • Ontdek de toekomst van mobiliteit: onze nieuwe app is er!

    Het moment waarop je hebt gewacht is eindelijk aangebroken - onze gloednieuwe mobiliteitsapp staat klaar om je reiservaring naar een hoger niveau te tillen!

    Lees artikel
  • Optimile slaat handen in elkaar met Londense topuniversiteit voor onderzoek rond elektrische laadpalen.

    Optimile slaat handen in elkaar met Londense topuniversiteit voor onderzoek rond elektrische laadpalen.

    Lees artikel
  • Platformrelease in de kijker: Whitelists – geef laadpasbezitters de mogelijkheid om (kosteloos) te laden aan jouw laadinfrastructuur

    Whitelists – geef laadpasbezitters de mogelijkheid om (kosteloos) te laden aan jouw laadinfrastructuur

    Lees artikel
  • Samenwerking Mobiflow – MINT Phoenix Contact

    Mobiflow, een toonaangevende leverancier van beheersoftware voor laadpalen, bundelt de krachten met Phoenix Contact, leverancier van het geavanceerde energiemanagementsysteem MINT. Deze strategische samenwerking is gericht op het optimaliseren van het laadproces voor elektrische voertuigen, waarbij slim energiebeheer en duurzaamheid centraal staan.

    Lees artikel